Fotboll

Som du redan har förstått så är fotboll och har alltid varit en stor del av mitt liv.

Jag började med fotboll hemma på gräsmattan med min pappa o syster (förresten världen bästa lillasyster) och grannkillarna, sedan i skolan på rasterna med killarna, det var inte så många tjejer som spelade fotboll på den tiden, inte i min skola i alla fall.

När jag skulle fylla tolv orkade inte pappa stå emot mitt tjat längre utan jag fick börja spela fotboll på RIKTIGT med Henåns Damlag. Jag spelade ibland med distriktslaget (Dam) och sedan i tur och ordning under en tid av ca 25 år Ödsmål, Vallen Svenshögen o Ljungskile. Många roliga minnen....! Tyvärr håller inte dom gamla benen samma standard som förr och jag har tvingats ge upp den aktiva karriären. Äntligen tycker nog somliga.

Jag är utbildad till och med U2 och steg 2 + fysiologin o ledarskapskursen, samt grundkurs för målvaktstränare. Jag har också diverse skadeutbildningar.

Jag började min tränarkarriär med Vallens flickor födda 78/79, som jag tränade i fem år och dom lärde mig massor, sedan har jag tränat flickor i Ödsmål, damer i Svenshögen o Ljungskile och just nu är jag distriktskapten för flickor födda 92 i Bohuslän.  Innan har jag haft F88, fyra jätteroliga år, vilken förmån att få jobba med dom bästa och mest motiverade tjejerna. Och vilket ansvar!!

Jag har också förmånen att ha en sambo som gillar fotboll till och med MER ( ja du läste rätt) än vad jag gör, vilket naturligtvis är en jättestor fördel på alla sätt och vis.

Något jag hörde här om dan: Britt... Jo det måste vara hon med hundarna som är född i en träningsoverall. Det är inte många hundar som ser så mycket fotboll som mina i alla fall.